Ένας απο τους γνωστότερους και καλύτερους αθλητικούς συντάκες, ο Κώστας Καίσαρης δεν είναι πια μαζί μας, κάνοντας φτωχότερο τον κόσμο της δημοσιογραφίας. Ο θρυλικός «Αποδυτηριάκιας», από τον τίτλο της ιστορικής στήλης της εφημερίδας Φίλαθλος, έχασε τη σύντομη μάχη με τον καρκίνο και πέθανε σε ηλικία 70 ετών.

Ο Κώστας Καίσαρης είχε ξεκινήσει τη δημοσιογραφική του πορεία από τον Ριζοσπάστη, έγραψε ιστορία στον Φίλαθλο, συνέχισε στο Goal News και στο Νοκ Άουτ, ενώ έπειτα συνεργάστηκε με τον Ελεύθερο Τύπο και τον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM.

Τα τελευταία δέκα χρόνια έδωσε το «παρών» και στην ηλεκτρονική δημοσιογραφία με εμπνευσμένα κείμενα και συνεργασίες με τις ιστοσελίδες Sport24.gr, to10.gr, ενώ τον τελευταίο καιρό αθρογραφούσε και στην εφημερίδα Τα ΝΕΑ.

Τις τελευταίες δέκα ημέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», ενώ άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Τρίτης 8/10.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ειδικά στον γιο του, Θέμη Καίσαρη που έχει συνεχίσει την πορεία του πατέρα του στην αθλητική δημοσιογραφία.

Leave a Reply