Ο ΟΦΗ του Γιώργου Σίμου εντυπωσιάζει με το ποδόσφαιρο που παίζει στη φετινή Super League 1, ενώ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ανατρέπει το εις βάρος του σκορ και κερδίζει.

Την προηγούμενη αγωνιστική με τον Αστέρα Τρίπολης, χθες Κυριακή με τον Πανιώνιο, τον οποίο νίκησε με 4-1.

Στην Κρήτη πολλοί σχολιάζουν ότι «τέτοιο ποδόσφαιρο είχαμε να δούμε από κοπέλια» αφού ο φετινός ΟΦΗ θυμίζει, όσο γίνεται, την ομάδα του αξεπέραστου Έγκεν Γκέραρντ.

Πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο Σίμος «κόλλησε» με τη νέα φιλοσοφία της ομάδας που έχουν φέρει οι Γιάννης και Γιώργος Σαμαράς και ο Ηλίας Πουρσανίδης.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, πάρα τη σημερινή μεγάλη νίκη της ομάδας του, ξεκίνησε τις δηλώσεις του από την πρωτοβουλία που έχει πάρει ο σύλλογος για τις γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο του μαστού. Ο ΟΦΗ συμμετέχει στον μήνα που είναι αφιερωμένος στην πρόληψη της ασθένειας.

«Το έχουμε πει από την πρώτη μέρα ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα μικρό μέρος της ζωής. Είμαστε εδώ για αυτό και η ζωή είναι πιο σημαντική από το ποδόσφαιρο. Αυτά τα μηνύματα είναι πιο σημαντικά από τα γκολ και τις νίκες.

Πριν μιλήσω για το παιχνίδι, θέλω να μιλήσω για τον μήνα πρόληψης του καρκίνου του μαστού. Η ομάδα μας είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια και όλοι πρέπει να βοηθήσουμε στο παιχνίδι με την Ξάνθη, μπράβο στους ανθρώπους που ήρθαν και περιμένουμε περισσότερους στο επόμενο ματς», είπε ο κόουτς της κρητικής ομάδας και προφανώς τα συγχαρητήρια είναι πολύ λίγα.

Leave a Reply